Security door
experts en expertise uit de praktijk

Onze adviseurs en interimmers zijn afkomstig uit de praktijk. Door up-to-date Security kennis te combineren met kennis van uw praktijk helpen zij u nog veiliger te worden.

Security matters

We digitaliseren alles ‘wat los en vast zit’. Security wordt daardoor steeds vaker een belangrijk onderwerp van gesprek. Voor hoger management en voor engineers.

Onze visie op Security

Wat hebt u liever; de brandweer over de vloer om uw huis te blussen of zorgen dat er geen brand ontstaat? Hacking en Pen testing zijn natuurlijk Super-Matrix-cool, maar goede firewalls en secure code houden de hackers buiten. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen. Wij geloven ook dat security begint met een gedegen risico analyse en eindigt met continue monitoring en bijscholing. Dit vakgebied staat nooit stil!

Een certificerende training over security, virtual classroom, vier dagen met een internationaal befaamde trainer.

Remember the bad performance and security of Healthcare.gov? Or the hack on Facebook? 

Onze diensten

Onze consultants werken nauw samen met de consultants van collega bedrijven en van ICT Group. Samen kunnen we alles bieden om uw club secure te houden.

We bieden risk assessments om de gaten te vinden in uw organisatie, processen, hardware en software. We bieden adviezen en oplossingen om ze te dichten en trainingen om u te leren het zelf te doen. Van ISO27001 tot Secure Development Life Cycle. Van Threat Model tot Secure code. Van OWASP tot Advanced Security testing. Wij helpen u graag met Adviseren, Leren en Doen.

Onze trainingen

Improve biedt een samenhangen geheel van trainingen op het gebied van Security.

Voor de overview bieden wij uiteraard de training Certified Information Systems Security Officer (CISSP) aan. Als u een gedegen theoretische basis wilt op het gebied van security en infrastructuur, dan hebben we voor u de training Cyber en IT Security Foundation. Wilt u weten wat secure code is en hoe u die ontwikkelt: Secure Programming Foundation. Wilt u weten hoe u het beste kunt testen om uw security zeker te stellen; ISTQB Advanced Security Tester.

En wilt u echt een start maken met uw eigen organisatie? Kijken waar bij u de echte risico’s liggen en waar u het beste kunt beginnen om de zaak veilig en onder controle te houden? Volg dan Foundation of Security: The Threat Model. 

Waarom Improve Quality Services

Improve Quality Services heeft ruime praktijkervaring met security als trainer, coach, procesinrichter en tester bij gerenommeerde klanten. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring met procesverbetering, coachen en opleiden. Improve is dé opleider op het gebied van security. Improve streeft naar continue innovatie en verzorgt met regelmaat keynotes, presentaties en workshops op toonaangevende conferenties.

Wat kan Improve Quality Services voor u betekenen?

Maak een afspraak met één van onze experts via 040 202 18 03 of onze Contactpagina.

adviseren. leren. doen. Improve.

Scroll naar boven