Philips Lighting – Hue

Philips Hue luidt een nieuw tijdperk in de huisverlichting in, zowel in de manier waarop we denken over als licht als in de manier waarop we licht ervaren in onze huizen. Het maakt het mogelijk uw huisverlichting met behulp van uw smartphone of tablet te wijzigen. Het brengt eindeloze mogelijkheden om u te helpen uw verlichting aan uw levensstijl aan te passen.

De intuïtieve app stelt u in staat om op afstand uw huis verlichting aan te passen en uw huis te beveiligen, programma timers helpen u bij het beheer van uw dagelijkse schema’s, alles door het gemak van een smart device. Een intuïtieve en draadloze systeem. Philips Hue is te upgraden en future-proof, met de mogelijkheid meer functies te downloaden en te gebruiken in de toekomst.

Naast het testen van elk product (App, portal, Lamp en Smart Bridge), wordt het systeem ook getest als één compleet systeem.

De focus van de systeem test is:

  • Testen van systeem functionaliteit (bijvoorbeeld het via de ether updaten en het vinden van nieuwe lampen);
  • Het testen van de performance van het systeem;
  • Het systeem testen op robuustheid en beschikbaarheid;
  • Testen op de inpasbaarheid in het thuisnetwerk (bijv. routers en interferentie met andere apparaten);
  • Zigbee Light Link certificering van Lamp en Smart Bridge.

Om al deze items te testen, is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dit betekent dat we de tests met de apps, portal, Smart Bridge en lampen hebben geautomatiseerd. Meerdere consultants van Improve hebben aan de test van dit innovatieve product bijgedragen.

Wat kan Improve Quality Services voor u betekenen?

Maak een afspraak met één van onze experts via 040 202 18 03 of onze Contactpagina.

adviseren. leren. doen. Improve.

Scroll naar boven