Philips Lighting – Solutions Innovations Centre, BG Professional Lighting Solutions

Bij Philips Lighting Outdoor worden ‘control systems’ voor straatverlichting ontwikkeld. Control systems zorgen ervoor dat de lantaarns bijv. automatisch aangaan als het donker wordt, extra fel branden bij een auto-ongeluk of een bepaalde route verlicht wordt om mensenmassa’s in bepaalde banen te leiden.

Deze control systems bestaan uit verschillende varianten met verschillende kenmerken die afhankelijk van de situatie aantrekkelijk kunnen zijn voor een klant. Zo kan straatverlichting beheerd worden per segment of per individueel lichtpunt en kan de aansturing plaatsvinden middels het bestaande stroomnet of via RF-signalen. De straatverlichting kan dankzij de control systems van Philips aangestuurd en onderhouden worden vanuit een web applicatie die over een beveiligde verbinding contact maakt met een lokale of centrale server.

Werkzaamheden bestaan enerzijds uit ontwikkelen, integreren en testen van generieke R&D bouwblokken (op systeemniveau) en anderzijds uit het aanpassen van bestaande R&D oplossingen naar de wensen van de klant, waarbij expliciete klantwensen apart worden ontwikkeld en getest (op gebruikersniveau). Uiteindelijk wordt er samen met de klant een on-site installatie en acceptatie gedaan, waarin de klant de verschillende workflows wordt uitgelegd. Klanten zijn meestal steden, provincies, wegbeheerders etc. waarbij het dagelijks gebruik van het systeem door externe partijen wordt overgelaten. On-site installatie en acceptatie gebeurt dan ook samen met die externe partij.

Wat kan Improve Quality Services voor u betekenen?

Maak een afspraak met één van onze experts via 040 202 18 03 of onze Contactpagina.

adviseren. leren. doen. Improve.

Scroll naar boven