Achtergrond en werkervaring

Christian studeerde in 1996 af als ingenieur in Software Engineering. In zijn werk heeft hij een breed scala aan vaardigheden ontwikkeld, van business analyse tot requirement optimalisatie, van informatie analyse tot database ontwerp, van functioneel ontwerp tot technisch ontwerp, van ontwikkelaar tot test automatiseerder en van coach tot scrum master. In de afgelopen jaren heeft hij deze vaardigheden gecombineerd in een specialisatie in Behavior Driven Development (BDD).

Door zijn werk heeft hij veel geleerd over hoe geautomatiseerd testen kan bijdragen aan het ontwikkelen van goede software. Door specificaties met voorbeelden direct te verbinden aan geautomatiseerd testen, helpt hij ontwikkelingsteams software te maken die van hoge kwaliteit is en betrouwbaar werkt. Door zijn ervaring kan hij snel zwakke punten in de software opsporen en aanpakken voordat ze problemen worden.

Christian helpt teams graag om goede software af te leveren, dat is wat hem motiveert. Goede software doet wat het belooft en belooft wat het doet.

 

Certificaten en accreditaties

Christian heeft het certificaat ISTQB® Certified Tester Foundation.

Trainer:

  • Masterclasses in testen, test automatisering & BDD
Scroll naar boven