Achtergrond en werkervaring

Harm Jan werkt sinds 2004 met Agile methoden. Hij studeerde Management en Organisaties en helpt organisaties zichzelf te verbeteren door middel van Lean en Agile werkwijzen. Verbetering is gericht op kwalitatief hoogwaardige producten, hogere klantwaarde, een kortere doorlooptijd, betere samenwerking tussen medewerkers en hogere effectiviteit, zowel binnen de organisatie als bij externe stakeholders en klanten.

Harm Jan is een ervaren adviseur, trainer en coach die hij gebruikt om veel projectmanagement en lean cursussen te geven. Hij concentreert zich nu vooral op Lean en Agile als een betere manier om tot hogere samenwerking en meerwaarde voor klanten te komen in deze al 25 jaar oude manier van werken.

Onlangs is hij begonnen met het geven van cursussen en workshops over ‘agile schalen’ om organisaties te helpen in hun strijd om de agile manier van werken binnen hun bedrijf te schalen. Hij legt uit hoe dit kan en welke evidence-based bewezen stappen op schaal kunnen worden genomen met gemeenschappelijke frameworks (bijv.SAFe, Scaling Scrum met Nexus en LeSS).

Certificaten en accreditaties

Harm Jan is geaccrediteerd EXIN trainer en examinator voor verschillende EXIN cursussen zoals de EXIN Agile Scrum Foundation, Scrum master, Product owner en EXIN Agile Business Professional.

Harm Jan is ook een trainer voor Scrum Master en Product owner (basis en gevorderd niveau) certificering voor EXIN of scrum.org. Hij werkt ook als een persoonlijke coach om zich voor te bereiden op rolspecifieke examens zoals: SM-, PO- en SAFe-rollen zoals product- en portfoliomanager, RTE, Epic of Business Owners enz.

Trainer:

Scroll naar top