Achtergrond en werkervaring

Met meer dan 18 jaar ervaring in ICT heeft Kaspar vele facetten van softwareontwikkeling gezien. Hij heeft meegewerkt aan de transitie van waterval naar Agile en heeft zich gespecialiseerd in testautomatisering en de ideeën rond Specification by Example en Behavior Driven Development. Hij heeft zich laten inspireren door opinieleiders als Dan North en Gojko Adzic en kan de opgedane kennis toepassen bij verschillende opdrachtgevers. Sinds 2002 geeft hij trainingen op het gebied van IT over thema’s als ATDD, BDD en testautomatisering.

Kaspar is de grondlegger van Capturing Agile Requirements by Example (CARE) en heeft vele organisaties geholpen met de implementatie daarvan middels training en coaching. Onderdeel van deze training is de term ‘Continuous Communication’, welke Kaspar geïntroduceerd heeft met als doel de communicatie en samenwerking binnen ICT een nog prominentere plek te geven. Kaspar heeft hierover gesproken op seminars en diverse artikelen gepubliceerd.

Certificaten en accreditaties

Kaspar is in het bezit van de certificaten ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Automation Engineer, ISTQB Practitioner in Agile Quality, IREB Foundation, TMap Next Test Engineer en natuurlijk AU™ Capturing Agile Requirements by Example (CARE). 

 

Trainer:

Scroll naar boven