Achtergrond en werkervaring

Mark heeft ruim 10 jaar ervaring in de IT en is actief als test(automatisering) consultant & trainer. Hij is gespecialiseerd in testautomatisering met focus op de effectieve toepassing van het gedachtegoed van Behavior Driven Development. Het is zijn missie de daadwerkelijke behoefte achter een klantvraag duidelijk te krijgen en dit te vertalen naar nieuwe testautomatisering strategieën die hij implementeert bij teams en organisaties in verschillende domeinen. Hiermee zorgt hij dat waardevolle software wordt opgeleverd die op het juiste niveau is getest en ook goed is gedocumenteerd. Sinds 2016 geeft hij trainingen op het gebied van IT over thema’s als testen, testautomatisering en BDD.

Mark heeft aan de wieg gestaan van Capturing Agile Requirements by Example (CARE) en op conferenties zoals LDE23 & TestNet heeft hij presentaties gegeven over hoe Agile werken in een Compliant omgeving mogelijk wordt door het toepassen van CARE. Daarnaast heeft hij een toolchain voor Living Documentation ontwikkeld die maakt dat de bewijslast die nodig is voor Compliancy met slechts één druk op de knop wordt gegenereerd.

Certificaten en accreditaties

Mark is in het bezit van de certificaten ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Automation Engineer, Rapid Software Testing, IREB Foundation, TMap Next Test Engineer en natuurlijk AU™ Capturing Agile Requirements by Example (CARE).

Trainer:

Scroll naar boven