Achtergrond en werkervaring

Pieter Withaar is een ervaren professional in testautomatisering met een carrière die teruggaat tot 2006. Hij begon zijn loopbaan als software engineer en specialiseerde zich vervolgens in effectief en efficiënt testen. Met een focus op het leveren van praktische en haalbare testoplossingen, weet Pieter techniek, proces en mens op een harmonieuze manier te combineren, wat aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Zijn ervaring in managementrollen en zijn huidige focus op MBA-studies bieden hem een uniek perspectief, waardoor hij uitdagingen kan benaderen met een uitgebreid begrip van zowel de technische als strategische implicaties.

Certificaten en accreditaties

Pieter is ISTQB® Certified Tester Advanced Level – Test Automation Engineering, iSQI® Certified Model-Based Tester, iSQI Certified Agile Tester en ISTQB® Certified Tester Advanced Level – Technical Test Analyst. Hij heeft ook certificaten in Change Management and Organizational Development en Marketing, Innovation and Technology. Daarnaast is Pieter geaccrediteerd docent voor
EXIN en ISTQB Advanced niveau en (co-)auteur van verschillende presentaties en artikelen in vakbladen op het gebied van testen.

Trainer:

Scroll naar boven