Capturing Agile Requirements by Example (CARE) NL

Word gecertificeerd Agile Requirements Engineer

Als (business) analist, ontwikkelaar, tester of een andere rol in een Agile team, begrijp je hoe belangrijk het is om de juiste requirements te hebben om goede software te bouwen en ben je bewust dat deze software moet voldoen aan kwaliteitsnormen.

In deze workshop leer je hoe je effectief en efficiënt kunt samenwerken om snel en gemakkelijk tot de juiste specificaties en requirements te komen, waarmee je de juiste software kunt opleveren en (automatisch) testen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de specificaties correct worden geïmplementeerd en dat het product dat je levert echt waardevol is voor de eindgebruiker.

Na deze training zul je:

  • De technieken beheersen om Agile Requirements/user stories van hoge kwaliteit te maken
  • Technieken leren gebruiken die een gedeelde visie bevorderen over wat er ontwikkeld moet worden
  • Klaar zijn om CARE toe te passen in een Agile team
  • De kenmerken en toepassingen van de geleerde methoden kunnen beschrijven
  • Teams kunnen begeleiden in methodes zoals Behavior Driven Development, Impact Mapping, Event Storming, Example Mapping en Specification by Example
  • Bijdragen aan het maken (ontwerpen, bouwen en (geautomatiseerd) testen) van software waar de eindgebruiker echt iets aan heeft (software an end-user really CAREs about)
  • Een gecertificeerde CARE Practitioner worden die kan aantonen dat je alle vaardigheden hebt om een team, organisatie of bedrijf te helpen met CARE, BDD en de verschillende methoden, nadat je het examen hebt gehaald

Wat kan Improve Quality Services voor u betekenen?

Maak een afspraak met één van onze experts via 040 202 18 03 of onze Contactpagina.

adviseren. leren. doen. Improve.

Scroll naar boven