ISTQB Expert Level – Test Management in Kopenhagen en Sofia

In 2018 zijn we van start gegaan met onze ISTQB Expert level training Test Management. Deze geaccrediteerde opleiding heeft Improve samen met Professional Testing ontwikkeld en bestaat uit drie modules.

In samenwerking met het DSTB (de Deense board van ISTQB) hebben we de eerste module, Strategic Test Management, succesvol georganiseerd. In Kopenhagen hebben Bob van de Burgt (Professional Testing) en Benjamin Timmermans (Improve) deze training voor een internationaal gezelschap voor het eerst mogen verzorgen. Daarna hebben ze deze module nog een keer mogen verzorgen in Sofia Bulgarije bij Visteon, een internationaal bedrijf dat actief is in de automotive branche.

De eerste reacties waren enthousiast, zowel van de trainers maar ook van de deelnemers:

  • “I was really surprised with the materials and presentation.”
  • “Light, marking the important points. The course was very open.”
  • “Discussion, practical exercises. Trainers supported discussions and provide different point of view on each topic.”
  • “Format was excellent.”
  • “It was fun and educational.”

Inmiddels zijn we in Bulgarije van start gegaan met de tweede module, Operational Test Management. En ook in Denemarken willen we in 2019 van start gaan met de tweede module. Ook zal in 2019 de derde module, Managing the Test Team, worden georganiseerd.

Interesse om mee te doen? De training in Kopenhagen is een openrooster training. Inmiddels weten we dat Kopenhagen prima te bereiken is (vanaf Schiphol) en dat de cursuslocatie vlak bij de luchthaven is, midden in het gezellige centrum. Mocht je meer informatie over deze trainingen willen hebben, dan kun je terecht op onze website. Je kan ons uiteraard ook even bellen (040-2021803)!

How can Improve Quality Services help you?

Make an appointment with one of our experts via 040 202 18 03 or via our Contact page.

consult. train. practice. Improve.

Scroll to Top