28-09 LEGO® SERIOUS PLAY® klantevent

De meeste organisaties herkennen het: niet-constructieve vergaderingen of conversaties, chaos, escalaties en weinig voortgang of juist ongelijke betrokkenheid van medewerkers. Volop ruimte voor verbetering?! Improve Quality Services organiseert daarom een Quality Boost Meeting op het kantoor in Eindhoven op woensdag 28 september om 17:00u met als thema:

Co-creatie en innovatie binnen uw organisatie. Met LEGO® SERIOUS PLAY®.

Tijdens deze avond zul je ervaren hoe een constructieve gespreksvoering gefaciliteerd kan worden. Aandachtig naar elkaar luisteren, onderzoeken, begrip en concrete besluitvorming voeren daarin de boventoon. Het mooie van LEGO® SERIOUS PLAY® is dat dit in veel situaties te gebruiken is. Of je nu met een innovatie te maken hebt of met een situatie die gevoelig ligt bij mensen, dankzij de LEGO® SERIOUS PLAY® werkvorm is er altijd wel een geschikte vorm die bijdraagt aan een betere samenwerking.

Kom op deze avond langs om kennis te maken met deze vorm van faciliteren. We laten je ervaren hoe het werkt en delen onze tips en tricks. Daarnaast bieden we voldoende gelegenheid om met een hapje en drankje ervaringen te delen en te netwerken.

Datum: woensdag 28 september
Inloop / met hapje en drankje: 17:00u
Workshop: 18:00 – 20:00u
Borrel: 20:00 – 21:00u

Scroll naar boven