Smarter ontwikkelprocessen door
experts en expertise uit de praktijk

Onze adviseurs en interimmers zijn afkomstig uit de praktijk. Door up-to-date kennis te combineren met kennis van uw praktijk helpen zij u nog succesvoller te worden.

Consultancy

Onze meer dan 25 jaar ervaring in advieswerk, opleiden en het uitvoeren van opdrachten komt samen in onze aanpak. Wij kijken vanuit de invalshoeken product, proces, organisatie en vaardigheden integraal naar het optimaliseren van systeemontwikkeling. Daar waar nodig wordt er advies gegeven, moet er opgeleid worden om te leren en moeten we voordoen hoe iets werkt: Adviseren, Leren en Doen!

Interim

Improve is een op en top kennisbedrijf. Innovatie en leren zitten in ons nieuwsgierige DNA. Onze professionals blijven dus altijd up-to-date. Dat doen ze niet alleen. In een informele cultuur helpen we elkaar te groeien als professional. Niet alleen binnen de organisatie, maar juist ook in projecten voor de klant waarbij we elkaar adviseren, coachen en de kunst waar nodig voordoen; Adviseren, Leren en Doen!

Expert Areas

Kwaliteit en innovatie zitten in het hart van onze organisatie. Wij richten ons op alles dat het ontwikkelproces bij onze klanten beter kan maken en onderzoeken continu nieuwe thema’s om het nóg beter te maken.

Agile DevOps

Agile is een mindset om zoveel mogelijk waarde te leveren en ondersteunt het leveren van kwaliteit. De implementatie ervan blijkt vaak lastig. Improve heeft alles in huis om u te helpen effectief agile te werken met als resultaat een betere kwaliteit! Onze gedreven mensen voeren niet alleen uit, maar helpen u en uw teams ook verder vooruit!

Quality Engineering

Quality Engineering is en blijft een belangrijk onderdeel van het software ontwikkelings- en onderhoudsproces. Ook budgettair. Reden genoeg om testen, maar vooral quality assurance, grondig en gestructureerd aan te pakken. Improve verbetert het proces binnen projecten en organisaties. Met maatwerk en gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring.

Requirements Engineering

Requirements vormen het vertrekpunt van systeemontwikkelingsprocessen. Elk systeem moet voldoen aan andere wensen en eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit. Improve helpt u alle wensen en eisen te achterhalen, specificeren, vastleggen en beheren.

Security

Security wordt voor alle organisaties steeds belangrijker. Het is in alle fasen van het ontwikkelproces een thema. Improve helpt u in elke fase de meest effectieve en efficiënte maatregelen te nemen.

Wat kan Improve Quality Services voor u betekenen?

Maak een afspraak met één van onze experts via 040 202 18 03 of onze Contactpagina.

Een greep uit onze projecten

Big data en forensics

Financiële instellingen doen in hun enorme hoeveelheid aan data continu onderzoek naar verdachte financiële transacties .......

Big data en forensics

BEKIJK PROJECT

Agile werken in de maakindustrie

Oceaneering maakt producten die ingezet worden van de bodem van de zee tot de uithoeken van de ruimte....

Agile werken in de maakindustrie

BEKIJK PROJECT

Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO) voor de Koningstunnel

Door de combinatie Heijmans Siemens wordt in opdracht van de Gemeente Den Haag de Koningstunnel gerenoveerd.

Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO) voor de Koningstunnel

BEKIJK PROJECT

The Agile WoW bij een energiebedrijf

Bij Innogy is een consultant gestart om de appteams te begeleiden en te coachen in de Agile way of working.

The Agile WoW bij een energiebedrijf

BEKIJK PROJECT

Al meer dan 23 jaar heeft Improve op het gebied van quality engineering, requirements engineering, security en agility veel bijzondere en mooie projecten gedaan.

adviseren. leren. doen. Improve.

Scroll naar boven