Missie

Wij optimaliseren ontwikkelprocessen in de domeinen Smarter Cities, Smarter Industries en Smarter Health. 

U ontwikkelt, wij optimaliseren

Dankzij nieuwe technologiën, organisatiemodellen en ontwikkelmethoden kunnen (en moeten) organisaties steeds sneller inspelen op businessbehoeften. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen én risico’s die invloed hebben op de kwaliteit van IT producten.

Volgens ons vereist het verbeteren van de kwaliteit van IT-producten een integrale aanpak, waarin aandacht bestaat voor het product, de processen, de organisatie en de vaardigheden van de mensen. Preventieve, detectieve en correctieve maatregelen.

Samen met de klant kijken wij naar nieuwe oplossingen voor kwaliteitsproblemen van de 21ste eeuw, o.a. door te werken aan branchekennis, kennis van technologie en vaardigheden als critical thinking en complex problem solving.

U ontwikkelt, wij zorgen dat u dat zo optimaal mogelijk kunt doen, en steeds optimaler!

Onze aanpak: Adviseren, Leren, Doen

Onze meer dan 20 jaar ervaring in advieswerk, opleiden en het uitvoeren van opdrachten komt samen in onze aanpak. Wij kijken vanuit de invalshoeken product, proces, organisatie en vaardigheden integraal naar het verbeteren van kwaliteit. Daar waar nodig wordt er advies gegeven, moet er opgeleid worden om te leren en moeten we voordoen hoe iets werkt: Adviseren, Leren en Doen. Hierbij gaan we altijd uit van het principe dat mensen het meeste leren van het zelf doen.

Ons team

Bovengemiddelde prestaties vragen om een bovengemiddelde instelling, achtergrond en persoonlijkheid van onze medewerkers. Ze hebben een hbo- of universitair werk- en denkniveau en ontwikkelen hun kennis en competenties continu. Zo beschikt u bij Improve altijd over een team van experts en trainers dat u verder helpt.

Maak kennis met de kracht van Improve

Onze professionals  beschikken over een ISTQB- en/of TMap Next-certificaat, Scrum certificaat en krijgen uitgebreide training in Rapid Software Testing. Daarnaast zijn steeds meer medewerkers gecertificeerd als requirements engineer volgens de IREB-standaard. Ook heeft iedere medewerker een coach, want we beseffen dat we elkaar moeten helpen om samen beter te worden. De lijnen naar elkaar zijn dan ook heel kort.

Scroll naar boven